logo
UKK

Hautajaistestamentti

Päätä itse hautajaisjärjestelyistäsi
– tee hautajaistestamentti.

Hautajaistestamentti Kenelle?

Hautajaistestamentti on tarpeen henkilöille, jotka itse eläessään haluavat määrätä omasta hautauspaikastaan tai muista kuolemaan ja hautaamiseen liittyvistä asioista ja toimenpiteistä. Tämän tiedon puuttuessa hautaamisesta päättävät vainajan läheiset, joita ovat puoliso tai avopuoliso sekä lapset. Joskus läheisten kesken saattaa syntyä erimielisyyksiä esim. hautaustavasta tai -paikasta, erityisesti jos vainaja on eläessään solminut uuden liitoon ja lapset ovat edellisestä liitosta.

Ulkomailla asuva

Ulkomailla vakituisesti asuvan mutta Suomessa haudattavan kannattaa aina tehdä Hautajaistestamentti, silloin hautapaikkakunta tulee selkeästi kirjatuksi ja tiedoksi niin perillisille kuin muillekin.

Helppo ja edullinen

Teet Hautajaistestamentin helposti ja luotettavasti oheisella lomakkeella, minkä jälkeen dokumentti tallennetaan Suomen Testamenttikeskuksen Testamenttirekisteriin. Onnistuneesta tallennuksesta toimitamme välittömästi kuittauksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hautajaistestamentin teko on helppoa
– varmista viimeiset toiveesi

Täytä tiedot lomakkeeseen

Täytä sivulla oleviin kenttiin oikeat tiedot. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lähetä tiedot

Lähetä tiedot painamalla Tee hautajaistestamentti -painiketta. Seuraavalla sivulla saat vahvistuksen hautajaistestamentin tekemisestä.

Yhteystiedot

Testamenttikeskuksen tietoja ei anneta ulkopuolisille ja noudatamme tiukkaa pankkisalaisuus–tasoista salassapitoa.

+358 753 267 787  asiakaspalvelu@testamenttikeskus.fi
    

© Suomen Testamenttikeskus Oy - Y-tunnus: 2123888-6
Kaikki oikeudet pidätetään.